Наша діяльність

НОВИЙ РІК - ПО ДИКАНСЬКІ!

Вакула та Оксана, пан Чуб та Солоха, 12-й та 13-й Чорти, Кумусі - все це на сцені ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище». Незабутнє дійство, позитивні емоції та святковий настрій подарувала творча група учнівського колективу КВПУ, постановкою « Новий рік по-диканські». Сценаристом та режисером якого стала заступник директора з навчально-виховної роботи – Лук`янчикова Дар`я Олександрівна.

Звісно, що і чобітки були, але їх вкрали чортенята разом із новорічними подарунками, Місяцем та зірочками. І все це на бідолашного коваля Вакулу, але йому допомогли його друзі Тарас та Панас. Присутні в залі теж не залишились осторонь, а були задіяні у казкове дійство - допомогли Вакулі через веселі естафети повернути вкрадене і вчасно відсвяткувати Новий рік.

Як і в кожній казці добро перемагає зло і кінець був щасливий.

Ой, весела в нас зима,
веселішої нема -
грає срібними зірками,
в'ється синіми димками,
снігом землю обійма.
Ой, струнка ялинка в нас!
Скільки грає тут прикрас!
Ми зібралися юрбою,
разом з піснею новою
рік новий зустріти час!

Напередодні нового року, усі групи училища прийняли участь у конкурсі «Парад новорічних ялинок». Журі відзначило кожну ялинку в окремій номінації : «Ялинка найкреативніша », «Найщедріша», «Найсмачніша» тощо.

Колектив КВПУ щиро вітає усіх працівників професійно-технічної освіти України з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо успіхів у навчанні, творчої наснаги, міцного здоров’я. Нехай справдяться всі Ващі мрії та бажання. Зі святом!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…