Наша діяльність

Олімпійський тиждень в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище»

З 09.09.2019 р. по 13.09.2019 р. в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» відбулися спортивно-масові заходи в рамках Олімпійського тижня. Протягом цього часу щодня для здобувачів освіти училища проводились олімпійські пізнавальні години. А 12.09.2019 р. навчальні групи змагались між собою у грі-вікторині «Олімпійський знавець».

Як підсумок 13.09.2019 року на стадіоні Костянтинівського ВПУ відбувся традиційний День здоров’я «Олімпійський квест» для учнів та колективу.

В заході прийняло участь 14 команд (290 учнів) та 63 працівника училища. Програма змагань складалась з 14 спортивних станцій, на яких учні з майстрами та класними керівниками демонстрували влучність, спритність, швидкість, синхронність, знання історії олімпійських ігор, а також акторські здібності. Після подолання усіма учасниками перешкод відбулась гра капітанів команд «Неймовірний удар».

Наприкінці заходу збірні команди здобувачів освіти та працівників Костянтинівського ВПУ змагалися в перетягуванні канату.

За підсумками змагань, найкращими стали:
І місце - команда групи 3-4 «Адреналін»;
ІІ місце - команда групи 2-1 «Веселка»;
ІІІ місце – команда групи 1-2 «ФІФ».

Олімпійське свято пройшло в веселому, святковому настрої. Всіх учасників привітала та нагородила спортивними грамотами, солодкими призами в. о. директора Костянтинівського ВПУ Д. О. Лук'янчикова.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…