Наша діяльність

Квест «У пошуках освітніх скарбів» до Дня захисту дітей

Наприкінці навчального року у День захисту дітей учні та працівники Костянтинівського вищого професійного училища відправилися у подорож у пошуках незвичайних - освітніх скарбів. Для цього кожній команді на маршруті треба було знайти станції, на яких на них чекали інтелектуальні. пізнавальні, розважальні. театральні, музикальні, спортивні випробування. Виконав завдання - отримай нагороду і вирушай далі!

Людина освічена та, яка знає,
де знайти те, чого вона не знає.

На станції «Україна в моєму серці» учасники демонстрували свої знання з історії рідного краю, на станції «Патріот» - вміння користуватися засобами цивільної безпеки, на правознавчій – показували свої знання в юридичних питаннях, на станції « Міф –математика, інформатика, фізика» співали пісні в караоке, на природничій – зображали тварин пантомімою. на поетичній – інсценували гуморески Павла Глазового, на спортивній - шукали свої фізичні ресурси, на станції європейській вели діалоги англійською, в літературному салоні шукали скарби в бібліотечних книжках.

Усі дев`ять команд виконали завдання квесту, демонструючи при цьому знання, гумор, винахідливість, креативність. Свої скарби-нагороди команди склали в училищну скарбничку.

Нагороди отримали пошуковці у різних номінаціях, а кращі – нагороджені пам`ятним знаком «Хочу все знати!». А найкращий скарб для усіх пошуковців – вони змінили своє ставлення до навчання, тому що побачили, що воно може бути цікавим та веселим.

Після гри на усіх учасників чекав запашний гарячий куліш, приготований на польовій кухні та музичні розваги.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…