Наша діяльність

Свято «Halloween»

26 жовтня в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» був проведений захід «Halloween» (або Відьомська ніч — сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського, що святкується в ніч проти 1 листопада).

Підготували та провели захід викладач хімії – Дацишена Тетяна Григорівна та майстер виробничого навчання з професії «Кухар. Кондитер» – Тіхонов Олексій Вікторович. Мета проведення – ознайомити учнів з традиціями європейських країн святкування Геллоувіна; підвищити інтерес до хімії та професії «Кухар. Кондитер»; розширити знання учнів з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства»; розвити акторські здібності, читацькі таланти; виховати повагу до культури європейських країн.

Проведенню заходу передувала ґрунтовна підготовка учнів, викладача та майстра в/н, використовувались різні методи навчання STEAM-технологій та інформаційно-комунікаційних технологій. Були проведені виставка тематичних композицій до свята Геллоувін, виставка-продаж кондитерських виробів «Смачні чудовиська та моторошні смаколики», майстер-клас «Виготовлення антистресових гумок для рук «Лізун-заліпун»».

Свято пройшло у захоплюючій, заворожуючій та таємничій атмосфері.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…