Наша діяльність

Національно-патріотичне виховання в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище»

Національно-патріотичне виховання дітей та молоді – це комплексна системна і цілеспрямована діяльність органів державної влади, освітніх закладів, громадських організацій, сім’ї та інших соціальних інститутів щодо формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави. Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.

Для підвищення рівня патріотичного виховання здобувачів освіти ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» сьогодні ГФЗОГП Гайдамаки подарували нашому закладу книги з новітньої історії України 2014-2020 років. Одним із вічних супутників людини є книга. Вона допомагає нам розвиватися і вдосконалювати свої знання. Недарма кажуть, що з кожною прочитаною книгою людина стає все сильнішою. Тому і Гайдамаки мріють про вдосконалення знань молоді, щодо сучасної історії.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…