Наша діяльність

Наближаємо Перемогу України на Міжнародній арені «ERASMUS+»

Наближаємо Перемогу України на Міжнародній арені «ERASMUS+».

Війна росії проти України ніколи не зламає духу свободи та незалежності всіх українців. Сьогодні в кожного з нас - свій фронт. У президента – державний, депутатів - парламентський, у міністрів - урядовий, у енергетиків – енергетичний, у медиків – медичний, у освітян – освітянський, і цей перелік - нескінченний. Кожен з нас робить свій максимальний вклад у розвиток країни під час воєнного стану. Тим самим ми, українці - єдині, сильні, незалежні та не переможні.

Здобувачі освіти з професії «Кухар. Кондитер», творчий педагогічний колектив з Державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» та представники Костянтинівського підприємства по виробництву хлібо-булочних та кондитерських виробів «Мета-Хліб» наближають перемогу України, приймаючи участь у Міжнародній програмі «ERASMUS+», проєкт «W drodze do słodkiego życia - warsztaty przedsiębiorczości cukierniczej».

ЕРАЗМУС+ – Програма міжнародної співпраці ЄС, що поєднує проєкти і заходи співпраці, партнерства та мобільності у сферах: освіти, професійної підготовки, молоді і спорту. Проєкт «W drodze do słodkiego życia - warsztaty przedsiębiorczości cukierniczej» реалізується у Польщі та передбачає велику кількість майстер-класів з приготування кулінарних та кондитерських виробів.

Завдяки наполегливій праці директора ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» Людмили Пометун, психолога закладу освіти Юлії Сідельнікової, майстра виробничого навчання Олексія Тіхонова та інших педагогічних працівників з професії «Кухар. Кондитер» в організації команди та реалізації проєкту, здобувачі освіти нашого закладу у протягом двох тижнів мають можливість перейняти інноваційний польський досвід у виробництві кулінарних, кондитерських виробів та побудові бізнесу в торгово-кулінарному напрямі.

Якби важко нам зараз не було, ніяка війна не змінить нашого курсу на спільне успішне майбутнє в ЄС. Прямуймо до перемоги разом, відбудуємо нашу країну!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…