Наша діяльність

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

14 жовтня відзначають День Захисника України. У цей день вшановують героїв, що поклали власне життя за рідну землю та мир на ній, а також вітають усіх чоловіків.

Цей день багатий на свята. 14 жовтня православні християни відзначають Покрову Пресвятої Богородиці, ознакою якої є те, що вона у цей день покриває землю або листям, або снігом. А ще – є Заступницею від ворогів.

У ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» був дуже насичений тиждень, присвячений Дню захисника України. Впродовж тижня відбулися:

з 08.10.18 по 12.10.2018 р. – виставка квіткових композицій «Осінній букет захиснику України»;

09.10.2018 р. - історична вікторина на ранковій лінійці «Козацькі клейноди»,

11.10.2018 р. – участь в обласних змаганнях «Козацькі забави», м. Краматорськ, команда ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» «Козаки без втоми» посіла почесне ІІІ місце! Молодці хлопці, так тримати!

12.10.2018 р. - урочиста святкова лінійка «Вітаємо, захисник!»; спортивно-патріотичне свято «Козацька наснага».


Кожен день був наповнений чимось новим та цікавим. Найулюбленіший захід для учнів - це спортивно-патріотичне свято «Козацька наснага».

В цьому році учнівські команди «Сало», «Козачки», «Відважні козаки», «Українські козаченьки», «Непереможні», «Веселі чуби» змагалися за право стати найкращими козаками в таких конкурсах: «Як козаки картоплю саджали…», «Як козаки були влучні та сміливі…», «Які козаки були сильні…», «Ми – нащадки козаків та захисники України!», «Як козаки билися…». Вперше за час проведення заходу було проведено конкурс «Дуель вболівальників», в якому «фанати» команд-учасниць проявили знання відомих українських приказок та прислів’їв.

Перше місце вибороли козаки команди «Козачки» групи 3-4 «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій категорії «С».

На святі були присутні гості з відділу фізкультури і спорту Костянтинівського міськвиконкому, директор Центру «Спорт для всіх» Каманов Б. О., випускники нашого закладу.

Свято було наповнене українськими піснями, привітаннями гостей, веселою та теплою атмосферою.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…