Наша діяльність

ТИЖДЕНЬ ФІЗИКИ І АСТРОНОМІЇ

У ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" цікаво та корисно пройшов тиждень фізики і астрономії.

Як казав Бенджамін Франклін «Знання – це найвигідніша інвестиція». Здобувачі освіти (викладач Наталія КАМАНОВА) були ознайомлені з цікавими фактами із фізики, приймали участь у розгадуванні ребусів та відповідали на запитання вікторини «Цікава фізика».

Під час виконання роботи лабораторного практикуму учні прийняли участь у грі «Чи знаєте ви фізичні прилади?».

Протягом тижня викладач Наталія Миколаївна провела зі здобувачами освіти ІІІ курсу інтерактивну гру «Фізики і гроші». Учні відгадували прізвища вчених, які за наукові відкриття, досягнення і винаходи, внесок у розвиток науки та цивілізації в цілому стали «обличчям» своїх країн на грошових купюрах.

Відзначенню 12 квітня Всесвітнього дня авіації та космонавтики були присвячені перегляди презентаційних відеофільмів НКАУ «Від Січі козацької до Січі космічної», «Космічна місія», презентації «Україна – космічна держава», віртуальної презентації «Україна і космос: цікаві факти».

Викладач фізики Ірина ОРЧЕЛОТА провела тематичні, пізнавальні заходи, вікторини, інтерактивні завдання, ознайомила учнів з цікавими фактами до всесвітнього дня авіації та космосу.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…