Наша діяльність

КРУГЛИЙ СТІЛ ВИКЛАДАЧІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ПРЕДМЕТІВ

У ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" відбувся круглий стіл за темою: «Традиційні та сучасні цифрові технології в навчанні ЗОП»

На початку заходу директорка училища Людмила ПОМЕТУН привітала учасників, звернула увагу на необхідність постійного підвищення та вдосконалення цифрових педагогічних компетентностей і навичок, побажала плідної роботи і творчих успіхів. Викладачі загальноосвітніх предметів училища обговорили проблеми використання цифрових технологій у підготовці до уроків в контексті цифровізації освіти в умовах змішаного навчання, поділилися власним досвідом роботи.

Викладач математики Олена ФІЛОНЕНКО представила свій цікавий досвід створення привабливих презентацій для уроків, дала поради щодо основних вимог до їх оформлення.

Анна ІСЕНКО, викладач хімії та біології, продемонструвала практичне використання засобів Power Point на уроках, тому що більшу частину інформації здобувачі освіти отримують за допомогою органів зору й слуху. І чим яскравішим та різноманітнішим буде надання інформації, тим ефективнішим буде процес її засвоєння.

Викладач англійської мови та зарубіжної літератури Оксана КОЛЄВАТОВА у своїй роботі вміло використовує колажі. Робота з фотоколажем допомагає їй напрацьовувати навички самостійної творчої діяльності учнів, формувати і розвивати вміння уважно прочитувати художні твори, сприймати літературу осмислено й зацікавлено. Представлений нею досвід зацікавив колег. Обмінюючись досвідом роботи, учасники заходу поповнили власні методичні скриньки новими творчими ідеями, методами та формами роботи з учнями на уроках. Дякуємо всім за дружню атмосферу і спільну працю!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…