Наша діяльність

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ З ПРОФЕСІЇ “КУХАР. КОНДИТЕР”

«У пошуках нових кулінарних смаків» - під таким гаслом пройшов у ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище” професійний тиждень майбутніх кухарів та кондитерів. Програма була насичена різноманітними заходами, в яких із задоволенням прийняли участь здобувачі освіти смачної професії з ІІ, ІІІ та IV курсів.

Члени МК з професії “Кухар. Кондитер” (викладачі професійно-теоретичної підготовки Світлана КАРПЕНКО та Людмила УШКВАРОК, майстри виробничого навчання Ольга ШЕВЧЕНКО, Валентина ОЛЬХОВИК, Анастасія КУБАШИНА, Людмила ОЛІЩУК, Юлія ШАЄР, Валентина МОРОЗ, Валентина ДЕНІСОВА) розробили та провели за 5 днів тижня 12 заходів.

Здобувачі освіти приймали участь у позакласних заходах, вікторинах, конференціях, майстер класі “Риба запечена у панцирі із солі”, інтелектуальної грі “Український смак”, інтегрованому уроці теоретичного навчання “Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього. Устаткування для приготування тіста та обробки м’яса і риби.”

По завершенню заходів, за результатами моніторингу активності здобувачів освіти було визначено найактивніших учасників, які отримали електронні подяки за активну участь у тижні з професії «Кухар. Кондитер».

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…