Наша діяльність

Єдиний національний онлайн-урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому» в ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище"

Відомо, що найдорожчий скарб людини — це її власне життя і здоров’я. Незнання або невміння дотримуватися певних Правил поведінки, необережність часто призводять до втрати не тільки здоров’я, а й навіть життя.

З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги молоді та педагогічних працівників до правил поведінки на дорозі 17.05 в гр. 1-1, 1-7, 3-2, 3-4, 2-4, 1-СЗ, 2-СЗ, 3-ОД, 3-К був проведений Єдиний національний онлайн-урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

Здобувачі закріпили знання про правила для пішоходів, мотоциклістів, пасажирів, про безпеку руху велосипедиста, як основного виду транспорту підлітків. Розібрали приклади розміщення світлоповертальних елементів на одязі. Виконували інтерактивні вправи та завдання з БДР. Разом все подолаємо, робимо життя здобувачів освіти безпечним!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…