Наша діяльність

ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» щиро вітає всіх матерів із святом!

Напередодні Всеукраїнського Дня матері в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» відбувся урочистий онлайн захід присвячений найріднішим людям на Землі.

Мати, мама, матуся, неня - такими високими словами величаємо жінку - матір. Скільки спогадів і тепла таїть у собі це магічне слово. Цим словом ми називаємо найдорожчу, найдобрішу, найкращу, наймилішу нам людину. І кожного, від немовляти і до глибокої старості, образ матері супроводжує через ціле життя. Мати навчила нас бути мудрими, добрими, навчила жити, вірити, любити і надіятися. Державний навчальний заклад «Костянтинівське вище професійне училище» щиро вітає всіх жінок, які мають найцінніше звання людини - мама! Зі святом!

Викладачі Оксана КОЛЄВАТОВА, Владислава БОБИЛЬОВА, Анна ІСЕНКО та Ірина УСТІНОВА разом зі здобувачами освіти ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» на виховному заході вітали всіх мам зі святом, ділились історичними довідками про свято, читали вірші про мам, грали із учасниками заходу у цікаву вікторину присвячену Дню матері.

У цей святковий день, дорогі мами, прийміть слова вдячності, любові і поваги! Нехай у Ваших очах не гаснуть усмішки! Від усієї душі бажаю всім жінкам-матерям здоров’я, щастя, надійної чоловічої підтримки, домашнього вогнища, родинного благополуччя, взаєморозуміння і відповідного тепла від своїх дітей!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…