Наша діяльність

НІКОЛИ ЗНОВУ

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорсткою війною в історії людства. Українці вшановують пам'ять усіх жертв , але з особливою вдячністю ми згадуємо тих, хто боровся із нацизмом.

Сьогодні, 8 травня, викладачі історії Людмила Олешук, Елеонора Сіренко провели відкритий, загальноучилишний захід, присвячений Дню пам’яті та примирення «Ніколи знову».

Під час Другої світової війни Україна була ареною найбільш кривавої боротьби двох ворожих сил - комуністів і нацистів. З обох боків велась активна боротьба за українські землі.

Здобувачі освіти ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училише» приєдналися до вшанування пам’яті усіх загиблих у Другій світовій війні та віддали належну пошану Сачку Йосипу Кузьмичу , випускнику училища, якому присвоєне звання Героя Радянського Союзу з врученням ордена Леніна і медалі «Золота Зірка».

Учні зрозуміли, коли справедливість на нашому боці і ми стоїмо за рідну українську землю, тоді ми непереможні. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Пам’ятаємо, Перемагаємо. Україна понад усе!!!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…