Наша діяльність

Команда "Ecopeople" ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" зайняла І місце конкурсі «День Землі»

Команда "Ecopeople" ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" зайняла І місце в обласному природоохоронному конкурсі «День Землі» у старшій віковій категорії на чолі викладачкою біології і екології Світланою КАРПЕНКО.

З метою спонукати та активізувати молодь бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля, сформувати екологічну відомість, культуру, дбайливого ставлення молоді до природи і залучення її до природоохоронної діяльності Донецький обласний еколого-натуралістичний центр з 17 по 21 квітня 2023 року був проведений обласний природоохоронний конкурс «День Землі».

У Конкурсі взяли участь 75 команд з 27 територіальних громад Донецької області, а саме: Андріївської, Бахмутської, Білозерської, Великоновосілківської, Вугледарської, Гродівської, Добропільської, Дружківської, Костянтинівської, Краматорської, Курахівської, Криворозької, Лиманської, Мирноградської, Маріупольської, Новодонецької, Очеретинської, Покровської, Сіверської, Світлодарської, Святогірської, Селидівської, Торецької, Удачненської, Часовоярської, Черкаської, Шахівської — всього 300 учасників.

Конкурс проводився у трьох вікових групах за трьома блоками:

– творчий – до Всесвітнього Дня збереження жаб (відзначається 27 квітня);
– інтелектуальний (учасники проходили тестування);
– практичний (всі команди долучалися до Всесвітнього дня прибирання, здійснивши також і цифрове прибирання).

Капітани команд та керівники були зареєстровані в Телеграм-каналі, де були створені чати для кожної вікової групи. Всі виконані завдання надсилалися до своїх чатів і розміщувалися на padlet –дошці.

Учнівська молодь долучилася до челенжу “До Дня Землі я закликаю!” та презентувала міні-проєкти “Безпечний простір навкруги мене в післявоєнний час на території моєї рідної Донеччини”. Діти підійшли до виконання завдань творчо, креативно та екосвідомо.

Вітаємо команду "Ecopeople", переможців Дениса ШАХУТІНА, Анастасію ВАСИЛЬЧЕНКО, Олексія ШИПАЄВА, Анастасію ЗАЙЧИК та керівницю групи переможців Світлану КАРПЕНКО з почесним І місцем обласного природоохоронного конкурсу «День Землі». Так тримати, подальших перемог та здобутків!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…