Наша діяльність

Впровадження короткострокових навчальних програм у сфері енергоефективності та енергозбереження

ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» 28 квітня успішно завершило упровадження в освітній процес короткострокової навчальної програми у сфері енергоефективності та енергозбереження, у рамках міжнародного проєкту технічного співробітництва «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» «FUTURE PROFI».

Група 2 МШ, професія «Маляр; штукатур» успішно завершила факультативні заняття з програми «Передові системи термомодернізації будівель та споруд». Здобувачі освіти на високому рівні склали поетапну атестацію та отримали міжнародні сертифікати.

З завершенням навчання групу привітала директорка закладу Пометун Людмила. Людмила Григорівна побажала здобувачам освіти подальших успіхів у професійному житті.

ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» планує продовжити участь у проєкті. На меті впровадження, у наступному році, двох навчальних програм «Передові системи термомодернізації будівель та споруд» та «Монтажник віконних та дверних конструкцій». Запрошуємо на навчання випускників шкіл, які бажають отримати актуальну, передову, на сьогодні, професію.

Велика подяка партнерам та організаторам за можливість упровадження проєкту - Міністерство освіти і науки України, Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ GmbH, ГО «Міжнародна фундація розвитку». Особлива подяка Катерину Мірошниченко ГО «Міжнародна фундація розвитку», за всебічну підтримку, професійні консультації на етапі розробки та впровадження освітньої програми!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…