Наша діяльність

Плідна співпраця з НМЦ ПТО у Донецькій області

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області завершує Програму методичної допомоги педагогічним працівникам ЗП(ПТ)О області щодо впровадження ефективних комп’ютерних технологій під час проведення дистанційних уроків.

09 лютого 2023 року відбувся завершальний етап тренінгу за темою «Робота з відеоредакторами для монтажу відеоконтенту».

Анна ОПАНАСЕНКО, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області наголосила на важливості опанування педагогом нових технологій та підвищення рівня цифрової компетентності для надання якісних освітніх послуг в ЗП(ПТ)О. Тематика по створенню освітнього відеоконтенту завжди буде актуальним, особливо в умовах воєнного стану.

Сьогодні тренер та методист ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище», Олексій ТІХОНОВ нагадав проблемні питання на тему «Додатки для скрінкастів» з минулого тренінгу, розповів про онлайн-сервіси по відеомонтажу та навчав педагогів професійної освіти роботі у додатках для створення багатоканального відеоконтенту «Nero Video» та «OpenShot Video». Олексій Вікторович створив бібліотеку с корисними освітніми продуктами за темою тренінгу із загальним доступом для користування.

Наприкінці тренінгу учасники ставили питання тренеру щодо вимог до користування додатками для відеомонтажу та подякували організаторам за корисний курс.

Посилання до бібліотеки тренінгу: https://drive.google.com/drive/folders

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…