Наша діяльність

Державний навчальний заклад «Костянтинівське вище професійне училище» за безпечний інтернет!

У наш час особливо важливого значення набуває інформація. Усе частіше потрібне володіння швидкими й точними даними про предмет діяльності. Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використання глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і зловісною павутиною, яка губить людей. Щоб допомогти підліткам зрозуміти, що може чекати на них у віртуальному просторі, в ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» з 6 по 10 лютого було проведено ряд заходів для здобувачів освіти з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет. Класні керівники провели виховні години………

Здобувачі освіти на уроках інформатики подивилися відеоролики про безпечне користування Інтернетом: «Нові корисні підказки», «Увага! Інтернет!», «Інтернет - користь чи прихована небезпека», дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадали правила Інтернет спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами. Була проведена інформаційна бесіда «Неприємності в мережі Інтернет». Наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій. Проведені конкурси малюнків, презентацій, віршів.
Також здобувачі освіти ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» долучилися до обласного челенджу учнівських творчих робіт «Ми за безпечний Інтернет».

Проведені заходи дозволяють зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…