Наша діяльність

Серія тренінгів з цифрової компетентності педагогів

Педпрацівники ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" активно співпрацюють з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області

Продовжується серія тренінгів від Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області з цифрової компетентності педагогів.

07 лютого 2023 року відбувся перший день тренінгу "Робота з відеоредакторами для монтажу відеоконтенту". З вітальним словом виступила Анна ОПАНАСЕНКО, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області, яка підкреслила актуальність даної теми в контексті цифрової компетентності педагога, особливо під час дистанційного навчання.

Олексій ТІХОНОВ, методист ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" і тренер заходу розповів про важливість психологічного стану педагога під час монтування відео та основні кроки в основах відео-монтажу. На першому дні тренінгу Олексій Вікторович навчав навичкам роботи в програмі для захвату відео на екрані "Bandicam". Продемонстрував, як можна за допомогою програми "Microsoft PowerPoint" розробляти уроки у відеоформаті з озвучуванням навчальної інформації без зайвих додатків, в один клік миші.

Тренінг завершився на патріотичній ноті читанням вірша захисника України з міста Слов'янськ, з вірою у майбутнє!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…