Наша діяльність

Круглий стіл "Традиційні та інноваційні сучасні технології в навчанні ЗОП під час дистанційного навчання"

Викладачі ЗОП ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" за онлайн круглим столом ділились власним досвідом у використанні традиційних та інноваційних сучасних технологій при дистанційному навчанні

Відповідно до річного плану роботи закладу 10 січня 2023 року у закладі був організований онлайн круглий стіл "Традиційні та інноваційні сучасні технології в навчанні ЗОП під час дистанційного навчання"

Захід розпочався із вітального слова методиста закладу Ганни СИДЕЛЬНІКОВОЇ. Ганна Віталіївна зауважила про важливість використання інноваційних технологій при дистанційному навчанні.

Викладачі загальноосвітніх предметів ділились власним досвідом з колегами у використанні традиційних та інноваційних технологій при організації навчання у дистанційному форматі.

Ольга ГОРІНА, викладач математики розказала про інноваційний інструментарій для навчання математики дистанційно і як можна використовувати її досвід при організації навчання в умовах воєнного стану.

Ознайомитись з досвідом Ольги Володимирівни можна за посиланням: https://docs.google.com/presentation/d/

Наталя КАМАНОВА, викладач фізики розповіла колегам про суть технологій традиційного та інноваційного навчання, вказала на недоліки деяких з них. Поділилась власним досвідом по використанню інтернет-ресурсів при вивченні фізики.

Ознайомитись з досвідом Наталі Миколаївни можна за посиланням: https://docs.google.com/presentation/d/

Ольга ТРУСОВА, філолог, викладач української мови та зарубіжної літератури розповіла про організацію дистанційного навчання та ситуації, з яких треба знаходити вихід разом із здобувачами освіти у поточному навчальному році. Поділилась власним досвідом по організації дистанційного навчання в умовах воєнного стану та забороновала інтернет-платформи для використання на уроках української мови і літератури, а також у позаурочній роботі викладачів.

Ознайомитись з досвідом Наталі Миколаївни можна за посиланням: https://docs.google.com/presentation/d/

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…