Наша діяльність

Вдосконалення цифрової компетентності

Педагогічний колектив ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" безперервно вдосконалює свою цифрову компетентність.

Відповідно до річного плану роботи закладу 06 січня 2023 року у закладі був організований онлайн науково-практичний семінар "Цифровізація освітнього процесу в ДНЗ «КВПУ»"

Захід розпочався із вітального слова методиста закладу Ганни СИДЕЛЬНИКОВОЇ. Ганна Віталіївна підкреслила актуальність цифровізації освітнього процесу в умовах воєнного стану. Розказала про вимоги до уроку у синхронному та асинхронному режимах.

Кращі педагогічні практики ділились своїм досвідом з колегами у використанні інноваційних цифрових додатків при навчанні у дистанційному форматі.

Людмила УШКВАРОК, викладач професійно-теоретичної підготовки розказала про комунікаційні технології в «STEAM-освіті» і як можна використовувати її досвід при організації навчання в умовах воєнного стану.

Ресурс для ознайомлення з досвідом:

  1. https://drive.google.com/file/d/1mUjlUwq3hrrrQN276wU2NnENYJjP-Iom/view
  2. https://docs.google.com/document/d

Про цифрові інструменти для організації освітнього процесу розповів Олексій ТІХОНОВ, майстер виробничого навчання. Олексій Вікторович вважає, що осучаснення освітнього процесу цифровими додатками є вимогою сьогодення.

Ресурси для ознайомлення з досвідом:

  1. Методичні рекомендації щодо формування інформаційно-цифрової компетентності педагогічних працівників. https://drive.google.com/file/d
  2. Рекомендації по використанню сервісу Quizziz: https://docs.google.com/presentation/d

Посилання на платформу: https://quizizz.com/admin

  1. Покрокова інструкція з використанню сервісу MentiMeter: https://drive.google.com/file/d/1dgeNxZF0H1KB2TQH1uDhsDEwryMSwzs5/view?usp=share_link

Посилання на платформу: https://www.mentimeter.com/app

  1. Посилання на сервіс з інтерактивними додатками "WordWall": https://wordwall.net/uk
  2. Посилання на сервіс для запису навчального відео "Еdpuzzle": https://edpuzzle.com/discover

Юлія КУЛАКОВА, майстер виробничого навчання розповіла про організацію виробничого навчання у дистанційному форматі за професією "Оператор". Освітлила нові можливості та нові ресурси у відкритті власної справи.

Ресурс для ознайомлення з досвідом:

  1. https://docs.google.com/presentation/d

Про використання технологій медіа-освіти на уроках виробничого і теоретичного навчання у дистанційному форматі розповіла Надія ГРИГОРЯН, майстер виробничого навчання.

Ресурси для ознайомлення з досвідом:

  1. Посилання на сервіс цифрової дошки "Classroomscreen": https://classroomscreen.com
  2. Посилання на сервіс інтерактивної дошки "Padlet": https://padlet.com/
  3. Посилання на сервіс інтерактивних додатків для організації дистанційного навчання "Learningapps": https://learningapps.org/
  4. Посилання на сервіс інтерактивної дошки для організації дистанційного виробничого навчання "Linoit": http://linoit.com/users/2019102243/canvases

Презентація

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…