Наша діяльність

Здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" взяли участь у майстер-класі з надання домедичної допомоги

Одними з головних ознак соціальної вразливості молоді - соціальна невизначеність та адаптація до сучасних вимог ринку праці. Для того, щоб знизити рівень соціальної вразливості молоді наш навчальний заклад кожного дня удосконалюється. При тому ці ознаки спонукають до міграційних процесів українців за кордон. Як правило, виїжджає найбільш активна частина населення України, серед якої більшість — молодь. Для того, щоб молодь залишалась у нашому місті ми допомагаємо здобувачам освіти училища розвіватись в усіх можливих напрямках саморозвитку.

У повсякденному житті екстрені ситуації виникають несподівано. Тому, особливе значення в реанімації, на сьогодні, має вміння надати першу домедичну допомогу. Сьогодні нові учасники «Ліги майбутніх поліцейських» м. Костянтинівки, до складу якого увійшли здобувачі освіти ДНЗ «Костянтинівського ВПУ» разом з інспекторкою сектору ювенальної превенції Краматорського РУП Каверіною Тетяною відвідали Костянтинівський медичний фаховий коледж, та взяли участь у майстер-класі з надання домедичної допомоги.

Досвідченні лікарі навчили лігівців оцінювати стан постраждалого, визначати якої саме допомоги він потребує, робити непрямий масаж серця, штучне дихання , та користуватися дефібрилятором нового покоління. Ми впевнені, що набуті вміння та знання, які отримали здобувачі освіти нашого закладу, зможуть застосувати та врятувати чиєсь життя.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…