Наша діяльність

«Кожен має право на належні, безпечні і здорові умови праці» (Стаття 43 Конституції України)

Для популяризації культури профілактики безпеки життєдіяльності і гігієни праці, з метою відзначення Дня охорони праці 28 квітня 2018 року під девізом «Захищене і здорове покоління», у Костянтинівському вищому професійному училищі було проведено інформаційно-консультаційну та інформаційно-просвітницьку роботу з питань поведінки в умовах надзвичайних ситуацій для працівників та учнів училища.

Головним завданням цієї роботи було довести до педагогічного колективу та учнів училища, що життя і здоров’я людини – одна з найбільших цінностей суспільства. І з цією метою було організовано і проведено наступні заходи:

 - нарада із педагогічними працівниками училища «Рівень організації роботи з техніки безпеки на уроках теоретичного та виробничого навчання, в позаурочний час – запорука високої ефективності освітнього процесу»;
 - спортивні змагання з легкої атлетики на спортивному майданчику училища;
 - виставка наочних матеріалів з охорони праці та життєдіяльності;
 - поновлені куточки «Безпека життєдіяльності»;
 - проведені виховні години присвячені Дню охорони праці: «Організація робочого місця», «Безпечна робота з інструментом», «Вивчаємо інструкції з безпечної роботи на робочому місці».

Приорітетним напрямом освітньої роботи Костянтинівського вищого професійного училища є безпека життєдіяльності працівників та учнів училища.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…