Наша діяльність

НА ДОНЕЧЧИНІ ВІДБУВСЯ ІІ (ОБЛАСНИЙ) ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ СЕРЕД УЧНІВ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ З ПРОФЕСІЇ "КОНДИТЕР"

24 березня 2017 року на базі ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» було проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Донецької області з професії «Кондитер». Мета проведення Конкурсу - виявлення та підтримка професійно обдарованої учнівської молоді, розвиток і реалізація професійних здібностей учнів, пропаганда новітніх технологій, популяризації серед молоді робітничих професій.

В ІІ (обласному) етапі Конкурсу брали участь 12 учнів з ПТНЗ області, що ведуть підготовку кваліфікованих робітників за професією «Кондитер: Маріупольський професійний машинобудівний ліцей, Краматорське вище професійне училище, Костянтинівський професійний будівельний ліцей, Селидівський професійний ліцей, ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище», ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти», Маріупольського професійного ліцею сфери послуг і торгівлі, ДНЗ «Білицький професійний ліцей», Соледарський професійний ліцей, ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище», ДНЗ «Краматорське вище професійне металургійне училище», Великоновосілківський професійний ліцей.

Відповідно до Умов проведення, Конкурс проходив у два тури: теоретичний і практичний. Теоретичний тур передбачав виконання тестових завдань на персональному комп’ютері. Практичний тур відповідав вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики ДС ПТО з професії «Кондитер», 3 розряду та передбачав виготовлення рулету бісквітного.

При виконанні практичного завдання всі учасники показали знання сучасних методів та прийомів роботи, вміння застосовувати новітні технології та нестандартні підходи в роботі, проявили творчі здібності при приготуванні та оформленні своїх виробів.

Роботу учасників Конкурсу оцінювало компетентне журі до складу якого входили представники підприємств - замовників кадрів, викладачі та майстри виробничого навчання ПТНЗ Донецької області.

За результатами Конкурсу журі визначило переможців, які були нагороджені дипломами та цінними подарунками:

- І місце (Диплом І ступеню) – Горбенко Вікторія, учениця Краматорського вищого професійного училища;
- ІІ місце (Диплом ІІ ступеню) – Тихомиров Микита, учень ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище»;
Токарєв Віталій, учень ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти»;
- ІІІ місце (Диплом ІІІ) ступеню – Кононенко Інна, учениця Селидівського професійного ліцею,
Луценко Андрій, учень Маріупольського професійного ліцею сфери послуг і торгівлі, Копіна Валентина, учениця Великоновосілківського професійного ліцею.

Дипломами учасників Конкурсу та цінними подарунками нагороджені:

- Єрмакова Наталія, учениця Маріупольського професійного машинобудівного ліцею;
- Маляр Владлена, учениця Костянтинівського професійного будівельного ліцею;
- Фельцан Злата, учениця ДНЗ «Білицький професійний ліцей»;
- Пирогова Надія, учениця Соледарського професійного ліцею;
- Колесникова Вікторія, учениця ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище»;
- Іванцова Олександра, учениця ДНЗ «Краматорське вище професійне металургійне училище».

Наставникам, які підготували учнів до участі у Конкурсі було вручено Подяки від Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області.

Гостями заходу стали представники Дацької Ради в справах біженців, які надали високу оцінку роботі конкурсантів, побажали їм творчого натхнення в подальшій професійній діяльності, вручили кожному учаснику пам’ятні подарунки та висловили подяку Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Донецькій області за надану можливість бути присутніми на підсумковому етапі Конкурсу та привітати учасників Конкурсу.

На завершення Конкурсу Едуард Гончаров, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області висловив подякував всім організаторам і учасникам даного заходу та побажав перемоги Горбенко Вікторії, учениці Краматорського вищого професійного училища, яка буде представляти нашу область на Всеукраїнському етапі Конкурсу фахової майстерності в місті Рівне.

http://nmcdon.org.ua

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…