Наша діяльність

Тренінг “Розвиток закладів професійної освіти з урахуванням гендерночутливого підходу”

Участь ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" в дводенному тренінгу: “Розвиток закладів професійної освіти з урахуванням гендерночутливого підходу”

1-2 квітня відбувся тренінг: “РОЗВИТОК ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ З УРАХУВАННЯМ ГЕНДЕРНОЧУТЛИВОГО ПІДХОДУ” від Рада жінок Донеччини. До якого в онлайн приєднались представники ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище", методист Олексій Тіхонов і педагогиня соціальна Валерія Тіщенко.

Під час тренінгу учасники тренінгу навчились формувати спільне стратегічне бачення майбутньої трансформації закладу професійної(професійно-технічної)освіти. Змогли дослідити і покращити комунікаційні навички з потенційними здобувачами професійної освіти з урахуванням гендерночутливого підходу.

А також:

- напрацювали стратегічні кроки щодо впровадження змін у професійній (професійно-технічній) освіті;

- ознайомились з питаннями особливостей формування гендерночутливого освітнього середовища у ЗП(ПТ)О;

- напрацювали рекомендації щодо підвищення якості інформаційних продуктів закладів професійної (професійно-технічної) освіти;

- ознайомились з результатами досліджень щодо стереотипів у виборі професій та напрацювали рекомендації щодо підвищення конкурентноспроможності ЗП(ПТ)О та зростання рівня престижу професійної (професійно-технічної) освіти.

За активну участь в тренінгу і практичних завданнях учасники від ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" книгу: "Критичне мислення в роботі закладів професійно-технічної освіти"

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…