Наша діяльність

Тиждень загальноосвітніх предметів «гра – життєва лабораторія юнацтва»

З метою підвищення інтересу учнів до вивчення загальноосвітніх предметів, формування в них позитивних емоцій, підведення до самостійних висновків та узагальнень, збагачення світогляду та інтелекту додатковими знаннями в Костянтинівському ВПУ з 02 квітня по 11 квітня 2019 року відбувся тиждень загальноосвітніх предметів ігрових педагогічних технологій «Гра – життєва лабораторія юнацтва». В рамках тижня було проведено багато цікавих заходів для учнів І-ІІІ курсів.

Викладач біології Т.М. Дорофеєва запросила учнів груп 1-2 та 1-4 в інтелектуальне кафе живої природи. О.В. Горіна, викладач математики, з учнями І-ІІ курсів на грі «Де логіка?» з’ясовували, у кого краща логіка. Викладач фізики Н.М. Каманова запропонувала учням І курсу за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій категорії «С» квест «Кімната загадок». Викладач хімії Т.Г. Дацишена разом з учнями І курсу організували виставку колажів «Хімія плюс професія» та поринули в історію виготовлення мила ручної роботи. Викладач історії Л.О. Фомич запросила групу кухарів ІІІ курсу на подорож у «Країну Вишиванка». Викладач предмета «Захист Вітчизни» Ф.С. Земцов провів змагання з цивільного захисту з хлопцями І курсу.

В інтелектуально-пізнавальній грі «У безкрайому просторі слова», яку провела викладач української мови О.М. Трусова, майбутні автослюсарі змагалися у знанні української мови. А викладач англійської мови К.С. Земцов подорожував з учнями ІІ курсу країнами, у яких мешканці розмовляють англійською.

Проведені заходи допомогли викладачам урізноманітнити позакласну роботу, навчити учнів діяти творчо та самостійно.

Творчості треба вчити!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…