Наша діяльність

Сольний концерт Костянтинівського співака Антона Голосного відвідали здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище"

Сольний концерт Костянтинівського співака Антона Голосного відвідали здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище".

В усі часи людство надзвичайно обережно, делікатно ставилося до становлення своєї духовності. Духовно-моральні цінності дають основу нашому життю. Вони не обов'язково пов'язані з певною системою вірувань або релігійним культом. Замість цього вони виникають з нашого зв'язку з самим собою, з іншими людьми і розвитку нашої особистої системи цінностей.

Духовність - це стан душі, поведінка кожного з нас у надзвичайних життєвих обставинах, це наші думки, мова, вчинки, внутрішні властивості людини;

Духовність - надзвичайно багатогранний і складний феномен. Сучасна гуманітарна наука говорить про духовність, як про видову якість людини, про те, що саме духовність робить людину людиною.

Тому вчора для підвищення духовності, здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" відвідали перший в Костянтинівці авторський вечір співака Антона Голосного. Під час якого мали можливість послухати музику різних жанрів, особисто поспілкуватись зі співаком та дізнатися про його творчий шлях.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…