Наша діяльність

ДКА-2021 за професією «Кухар. Кондитер»

В ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» організували Державну кваліфікаційну атестацію та урочисте вручення дипломів кваліфікованого робітника з дотриманням всіх вимог карантинних обмежень.
Незважаючи на карантинні перепони, у здобувачів освіти групи 4-19 з професії «Кухар. Кондитер» успішно завершився останній іспит. Чотири роки напруженої, іноді навіть виснажливої роботи принесли свої позитивні результати.

Здобувачі освіти продемонстрували чудовий рівень підготовки, завдяки майстру виробничого навчання Олені Бобровській. Працюючи над роботами та презентуючи їх кваліфікаційній комісії, здобувачі освіти реалізували свої навички й знання, отримані на попередніх етапах навчання.

Адміністрація і педагоги училища відзначили високий рівень підготовки здобувачів освіти, їхню цілеспрямованість, наполегливість та бажання стати справжніми професіоналами, незважаючи на сьогоденні перепони в умовах карантину.

Побажаймо здобувачам освіти з групи 4-19 самореалізації, невтомності духу для постійної роботи над собою, наполегливості та успіху на професійному шляху! В добру путь!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…