Наша діяльність

Костянтинівські Ліговці познайомили підлітків зі своєю діяльністю

Здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" Костянтинівські Ліговці познайомили підлітків зі своєю діяльністю

Учасники ГО «Молодіжна Ліга майбутніх поліцейських», до якої відносяться і здобувачі освіти ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище", відвідали КЗ «Донецький палац молоді «Юність» де відбувся тренінг на тему «Комунікації майбутнього». Аби зацікавити однолітків хлопці та дівчата представляли себе малюнками та разом з методистами відділу художньої самодіяльності провели танцювальну розминку. Діти ділилися один з одним своїми творчими здібностями.

В свою чергу ліговці нагадали присутнім про необхідність дотримання Правил дорожнього руху та підчас гри нагадали значення дорожніх знаків, поговорили про необхідність світло відбиваючих елементів на одязі.

Ліговцям сподобався такий підхід проведення профілактичних заходів та домовилися про наступну зустріч у найближчий час.

Костянтинівські ліговці допомагають поліцейським у здійсненні превентивної роботи: беруть участь у рейдах, спільно з поліцейськими проводять виховні години та спілкуються у навчальних закладах міста з підлітками, пропагують серед населення здоровий спосіб життя.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…