Наша діяльність

Cвідоцький мюзикл про корупцію «Кабінет № 333» у Костянтинівській школі мистецтв

ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» відвідав свідоцький мюзикл про корупцію «Кабінет № 333»

У Костянтинівській школі мистецтв 27 березня відбувся показ свідоцького мюзиклу про корупцію з назвою «Кабінет № 333» від полтавського Театр Сучасного Діалогу.

Мюзикл відвідав міський голова Олег Азаров, який подякував уповноваженій особі з питань запобігання корупції ДНЗ "Костянтинівське ВПУ" Валерії Тіщенко, відділу культури, молоді та спорту міста Костянтинівки і здобувачам освіти з ДНЗ "Костянтинівське ВПУ" за допомогу в організації проведення сучасного мюзиклу і зазначив, що саме такі культурні заходи, які чіпляють сучасні проблеми суспільства, об’єднують людей.
Що значить «свідоцький»? Кожна історія, яка звучала зі сцени, є власною історією актора чи акторки.

«Чому мюзикл?» - на це питання глядачам відповіли актори театру: «Люди звикли чути в медіа про різні корупційні схеми і це стало для всіх нас звичайною новиною, яка була вчора, є сьогодні та буде завтра. Загорнувши це в обгортку музичної композиції, додавши нотку іронії, ми створили нове звучанням буденним історіям корупції.»

Мюзикл проведений із дотриманням всіх карантинних вимог.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…