Наша діяльність

Семінар-практикум «Сучасні підходи у профілактиці девіантної поведінки учнівської молоді»

30.01.2019 року згідно з річним планом роботи Донецького обласного навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти на 2019 рік на базі «Костянтинівського вищого професійного училища» відбувся семінар-практикум для практичних психологів професійної (професійно-технічної) освіти і соціальних педагогів закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти за темою: «Сучасні підходи у профілактиці девіантної поведінки учнівської молоді».

Методист Донецького обласного навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Єфремова Т. Б. на початку роботи висвітлила теоретичну частину семінару-практикуму, визначила сутність і класифікацію девіантної поведінки підлітків, чинники виникнення відхилень у поведінці дітей та учнів, що потребують особливої психолого-педагогічної уваги, напрями профілактичної діяльності щодо подолання делінквентних проявів у поведінці неповнолітніх та методи впливу на поведінку особи до соціальної профілактики девіантної поведінки щодо підвищення її ефективності.

Земцов Ф.С., соціальний педагог Костянтинівського вищого професійного училища виступив з доповіддю за темою: «Соціально-педагогічний супровід підлітків, схильних до девіантної поведінки».

Дацишена Т.Г., практичний психолог Костянтинівського вищого професійного училища. поділилась досвідом роботи: «Корекція емоційного стану підлітків, схильних до девіантної поведінки», та показала елементи практичних вправ з кава-терапії та малювання шоколадом.

Джерело: https://dnmcps.com.ua

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…