Наша діяльність

День закоханих у Костянтинівському вищому професійному училищу

Зізнання, зітхання і нарешті кохання- все це було на нашому святі до Дня закоханих. Розважальна, конкурсна програма, яку підготувала творча група Костянтинівського ВПУ пройшла на одному диханні. В цей день ми обирали свого Валентина та Валентину. В конкурсі приймали участь три дівчини і три хлопця, які жеребкуванням об`єдналися в пари, а потім як і в житті: цукерно-букетний період, зізнання в коханні та суворі «реалії життя».

Кохання перемогло все- кожна пара гідно справилась з поставленими завданнями. І співали, і танцювали, і логічні задачі розв`язували . Глядачі теж не лишились осторонь, а були активними учасниками заходу. Співали в караоке, розгадували загадки, активно приймали участь в «Естафетах кохання». Всі отримали незабутні емоції, приємні враження та пам`ятні подарунки. Щиро, різнобарвно, з гарним настроєм родина КВПУ відзначила День святого Валентина.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…