Наша діяльність

ДНЗ «Костянтинівське ВПУ» у святковому вирії Різдвяного дива

15 січня 2020 року на Донеччині у Краматорську відбувся IV Обласний фестиваль різдвяних традицій «Різдвяне диво».

Четвертий рік поспіль на святковому фестивалі колектив однодумців із ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» показують свій професіоналізм і командний дух, неперевершену творчість і оригінальність, щирість та щедрість.

Чи можливий успіх без командного духу? Можемо з упевненістю сказати, що ні, неможливий. За лаштунками підготовки до Обласного різдвяного фестивалю завжди стоїть велика командна робота співробітників та здобувачів освіти із закладів П(ПТ)О. Саме робота у команді однодумців і професіоналів має вплив на позитивний результат. За таким принципом працюють адміністративний, педагогічний та технічний персонал у Костянтинівському вищому професійному училищі.

В цьому році наша команда вирішила взяти участь у двох номінаціях «напої» та «десерти». Робота була інстальована у вигляді Різдвяного ярмарку із солодкою ялинкою, шишками, сніговиками, гарбузовими кексами, пряниками, пончиками, желейними колонами та справжньою зимовою ковзанкою від Костянтинівського ВПУ. Відвідувачі ярмарки мали змогу скуштувати справжній різдвяний пунш, узвар і всі представлені десерти від Костянтинівського ВПУ.

Робота колективу Костянтинівського вищого професійного училища зайняла почесне І місце у номінації «Десерти» та ІІ місце у номінації «Напої». За що нагороджена відповідними дипломами.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…