Наша діяльність

«Знай, розумій, дій!»

10 лютого 2020 року у ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище», в рамках Програми протидії торгівлі людьми та безпечної міграції, сертифікованими тренерами – соціальним педагогом Нічік О.О. та здобувачкою освіти Деканенко Крістіною були проведені тренінгові заняття із здобувачами освіти з протидії торгівлі людьми.

Привабливі пропозиції з працевлаштування можуть виявитися пасткою торгівців людьми. Це означає, що зароблених коштів ви не отримаєте. Це означає, що вас можуть бити, залякувати та змушувати виконувати роботу, яку ви не хочете робити.

Під час тренінгу учасники дізнались, що це за форма рабства – торгівля людьми, правила безпечної подорожі, прослухали реальні історії людей, які постраждали від торгівлі людьми, отримали пам’ятки з телефонами національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів, ознайомились з алгоритмом дій під час пошуку роботи за кордоном.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…