Наша діяльність

I етап ІХ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Вже дев’ятий рік учні КВПУ приймають участь у щорічному Міжнародному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. З прилучення до культурних надбань українського народу починається духовне прозріння молодої людини, яка має зробити новий крок назустріч долі.

Так проявляється вічний зв’язок часів і поколінь, рух у майбутнє. Тарас Григорович Шевченко, гордість української нації, заповідав нам: «Учитеся,читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь !»

18 жовтня 2017 року в Костянтинівському ВПУ відбулося урочисте відкриття I етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Ведучі розповіли про літературну і просвітницьку діяльність Тараса Шевченка, про роль його спадщини у розбудові України. Прочитали вірші Кобзаря, переглянули документальний фільм та запросили усіх бажаючих прийняти участь у мовно-літературному конкурсі.

З привітальним словом до учасників конкурсу звернувся заступник директора з НВР С.І.Дорофеєв. Він побажав шанувати рідну мову, зберігати та розвивати культурні традиції українського народу, творчо виконувати завдання конкурсу.

17 учнів 1-5 курсу виконали завдання I етапу конкурсу.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…