Наша діяльність

І етапу ХІІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

02 листопада 2022 року в ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище” відбулося відкриття І етапу ХІІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка в онлайн форматі.

З вітальним словом до учасників конкурсу звернулась заступниця директора з навчальної роботи Тетяна Єрмілова, побажала їм наснаги, креативності, успіхів у реалізації творчих задумів і перемог, любити і поважати рідну мову, бути справжніми патріотами України.

Конкурс започаткований як щорічний загальнонаціональний захід, і добре відомий сьогодні не лише в Україні, а й за її межами. Щорічно він перетворюється на інтелектуальне змагання митців художнього слова, упродовж якого юнаки і дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури, мають змогу продемонструвати свої таланти.

Учасники конкурсу вкотре звернуться до поетичного спадку Великого Кобзаря та продемонструють свою творчість, отримають урок моральності та духовного зміцнення.

Цей конкурс засвідчує, що творчість Тараса Шевченка і в ХХІ столітті спонукає замислитися над сенсом життя, усвідомити, що Великий Кобзар був і залишається символом високих духовних можливостей і нового мислення.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…