Наша діяльність

УКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ІМУНІЗАЦІЇ

З 21 по 27 квітня 2024 року Європейський регіон ВООЗ відзначає Європейський тиждень імунізації (EIW). Мета цього широкомасштабного заходу – підвищити серед громадськості розуміння важливості вакцинації для попередження небезпечних захворювань та збереження життя.

З метою підвищення обізнаності здобувачів освіти з питань імунопрофілактики у ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» пройшов онлайн-квест «Здоровий спосіб життя = здорова нація = здорове суспільство» для груп І-ІІІ курсів.
Розвʼязувати освітні завдання учасникам допоміг сайт Національного порталу з імунізації, інформаційний хаб було відкрито на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Серед освітніх завдання веб-квесту були:

- Знайти найближчі пункти вакцинації;

- Знайти які щеплення потрібно зробити підлітку від 16 до 18 років;

- Які щеплення важливо отримати всім дорослим незалежно від роду занять?

Шукаючи відповіді на запитання, на портали з імунізації, здобувачі освіти поглибили свої знання про вакцинацію, зробили значний крок до збільшення поінформованості про щеплення.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…