Наша діяльність

РОБОТА В РЕЛОКАЦІЇ

У 2023 році ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" з метою забезпечення належних та безпечних умов навчання здобувачів освіти та роботи педагогічного колективу було переміщено до Тернопільщини, смт Гримайлів.

Згідно навчальних планів було створено графік відпрацювання виробничої практики та навчання на ІІ семестр 2024 навчального року, який охоплює 13 груп за різними напрямами підготовки.

В даний час на новій локації опановують виробниче навчання з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення; діловод» група 3 ОД, майстер в/н Юлія КУЛАКОВА. Здобувачі освіти мають всі необхідні технічні засоби навчання: ноутбуки, принтер, сканер, ксерокс, мультимедійне та аудіовізуальне обладнання.

Почала своє виробниче навчання група 4-19 з професії «Кухар; кондитер», майстер в/н Людмила ОЛЕЩУК. Практикуючись на кухні-лабораторії, майбутні кухарі отримують всі необхідні навички і набувають досвіду. Усі здобувачі освіти оцінили майстерність майбутніх кулінарів на високому рівні.

І яке ж навчання без дозвілля! Тернопільщина - це дивовижно мальовничий край. Здобувачі освіти та майстри відвідали Скалатський замок, відомий з 1564 року. Здивував своїми цікавими експозиціями музей природи природного заповідника «Медобори». Від екскурсії залишилися в захваті всі без винятку.

Не менше цікавим був квест, організований до 210 річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Учасниками заходу стали здобувачі освіти ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» та ДНЗ "Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище». Хлопці та дівчата пройшли всі етапи квесту, показали себе спритними, ерудованими та дружніми. За результатами змагання наша команда посіла ІІ місце!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…