Наша діяльність

ТИЖДЕНЬ З ПРОФЕСІЙ СФЕРИ ПОСЛУГ

В ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" пройшов професійний тиждень сфери послуг. В групі 3-2 “Перукар” відбувся челендж учнівських робіт «Пишаюсь тим, що українка!». Здобувачі освіти представили свої роботи , зачіски та манікюр в української тематиці. , Найкращими стали роботи Кіри БРИЗГАЛОВОЇ та Ксенії МАСЛОВОЇ.

Викладачкою спецдисциплін Оленою ЧУЧІНО,, було проведено захід «Дивовижний світ манікюру» . Здобувачі освіти ознайомилися з новітніми технологіями та інноваціями в сфері б'юті-індустрії .

У рамках тижня у групі 3-ОД “Операторів з обробки інформації та програмного забезпечення. Діловодів” пройшла онлайн-гра про кібербезпеку Spoofy. Разом з викладачем спец дисциплін Надією ГРИГОРЯН, здобувачі освіти пройшли різні рівні гри та в процесі засвоїли правила онлайн-безпеки.

Естафету продовжила майстер виробничого навчання Юлія КУЛАКОВА. Інтерактивна Web-гра з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» показала високий рівень володіння професійними навичками здобувачів освіти.

Майстер виробничого навчання Валентина ПРОКОПЕНКО провела майстер клас з виконання патріотичного манікюру. Дівчата дізналися про український манікюр, його різновиди та матеріали для виконання.

Завершила тиждень майстер виробничого навчання гр.3-2 Наталія ЛІТВІНОВА дуже цікавою інформаційною годиною : «Види і технології виконання педикюру». Майбутні манікюрниці дізналися про тонкощі виконання різних видів педикюру. А кульмінацією дня стала інтерактивна гра «Що я знаю про педикюр?». Найкращими в грі були Фаїна НАУМЕНКО, Кіра БРИЗГАЛОВА а та Ксенія МАСЛОВА.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…