Наша діяльність

ДНЗ “КОСТЯНТИНІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ”: ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

У ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" відбувся захід до Дня Збройних Сил України. Наша армія - це сила і могутність, символ міцної незалежної та безпечної держави. В її лавах найкращі і найсильніші представники нашої нації, захисники та захисниці, сильні, мужні. незламні Сьогодні ЗСУ визволяють українські землі, захищають український народ, виборюють перемогу.

На заході згадали історію, традиції, структуру нашої армії, наших земляків - захисників та захисниць України з Костянтинівки та Дружківки. Навічно в строю та в пам’яті українського народу випускники училища Андрій Алексеєнко та Євген Панченков, Іван Кондрашов, Євген Лось, Михайло Грицак, Андрій Зікунов, Вадим Кокурін, Роман Пауков, Кирило Вініченко, які віддали найцінніше - своє життя, захищаючи Батьківщину. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять, низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв.

Дякуємо кожному воїну, який захищає Україну на фронті і захищає кожного з нас. Нехай Янголи-охоронці завжди будуть з вами поруч. Перемога за Вами! ЛЮБИМО, ЧЕКАЄМО, ВІРИМО!

СЛАВА ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…