Наша діяльність

РОБОЧА НАРАДА ПЕДПРАЦІВНИКІВ УЧИЛИЩА

У релакованому до Тернопольської області смт. Гримайлів ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище", відбулася нарада педпрацівників училища, адміністрації.

Майстри і викладачі ДНЗ «КВПУ» під керівництвом директора Пометун Людмили, спланували проведення виробничого навчання у 2 семестрі 2023-2024 н.року, відповідно до графіку освітнього процесу і СП(ПТ)О і наданою матеріально технічною базою: кабінетами для теоретичних занять, майстернями для виробничого навчання здобувачів освіти (старший майстер Васіна Оксана).

Оздоблення кімнат у гуртожитку, їдальню оглядали із заст. директора з НВхР Лук’янчиковою Дар’єю, яка має скласти план заходів для здобувачів освіти у позаурочний час щодо організації дозвілля.
Також обговорили на нараді з педпрацівниками план підготовки до проведення виробничого навчання здобувачів освіти за професією кухар; кондитер у «Кухні лабораторії». Вирішили про продовження доукомплектування необхідного обладнання, приладів та посуду з майстрами в/н Олещук Л.О., Ольховік В.М., Шевченко О.П., Кубашиною А.І.

Спланували переобладнання майстерні електриків – майстер в/н Дуднік Ольга, газозварювальної майстерні - Мартиненко Сергій з заступником директора з НВР Дорофеєвим Сергієм у відповідності до стандартів з професій.

Майстер в/н за професією «Водій, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Ковалевський Богдан відмітив кращу база з підготовки фахівців, згідно навчальних планів у Новгородці Кіровоградської області, де вже зараз облаштувалися на релакації майстри в/н з професії Волков Олександр та Легануш Володимир.

Розглядали можливість навчання у подальшому і стан бази з підготовки професій «Швачка», «Маляр, штукатур» з числа випускників спецінтернатів з соціальним педагогом Кулаковою Юлією і методистом Сидельніковою Ганною. Зустріч пройшла плідно. Програму дій складено.

Побажайте нам успіху і чекаємо на нових учнів на додаткові професії у 2024 році.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…