Наша діяльність

ПРОДОВЖЕННЯ ПРОГРАМИ З ПРОТИДІЇ ТА ЗАПОБІГАННЯ ГЕНДЕРНО ЗУМОВЛЕНОМУ НАСИЛЬСТВУ

Насильство проти жінок і дівчат - одне з найпоширеніших порушень прав людини у світі. Воно не знає соціальних, економічних чи національних кордонів. Тому в ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" відбулося вже друге заняття з елементами тренінгу «Гендерно зумовлене насильство. Як реагувати та як себе захистити» під керівництвом практичного психолога Юлії СІДЕЛЬНІКОЇ. У заході взяли участь здобувачі освіти ІІІ курсу.

Тренінг був спрямований на попередження гендерно зумовленого насильства, підвищення обізнаності про його небезпеку. Учасники активно співпрацювали у групах, із задоволенням виконували завдання тренінгу.

Захід відбувся у рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”. Акція "16 днів проти насильства" – це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…