Наша діяльність

ДНЗ “КОСТЯНТИНІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ” РОЗПОЧИНАЄ ІНФОРМАЦІЙНУ КАМПАНІЮ “16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА”

Щорічно у світі з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Упродовж шістнадцятиденного періоду у ДНЗ "Костянтинівське вище професійне училище" пройдуть щоденні заходи з протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства.

Першою подією став відкритий онлайн урок для здобувачів освіти закладу з теми: «Я маю право жити без насильства» за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Юлії КОСТЮНІНОЇ.

Юлія Костюніна наголосила, що насильство є глобальною проблемою і вимагає відповідних дій. Ми не можемо мовчати про насильство, про це необхідно говорити, важливо не залишатись осторонь. Знати про існування проблеми — це вже крок до її вирішення.

#Я_маю_права_жити_без_насильства

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…