Наша діяльність

НАРАДА ВИКЛАДАЧІВ ДНЗ ”КОСТЯНТИНІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ”

Під керівництвом директора ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище” Людмили ПОМЕТУН 22 листопада відбулась онлайн нарада з викладачами загальноосвітніх предметів та викладачами професійно-технічної підготовки училища.

Під час наради учасники розглянули питання покращення надання освітніх послуг у дистанційному форматі, було обговорено ряд робочих питань.

Заступник директора з навчальної роботи Тетяна ЄРМІЛОВА ознайомила присутніх з питань:

- організація освітнього процесу в училищі;
- результати проведеного моніторингу освітнього процесу в дистанційному форматі у 4 закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

Аналіз відвідування занять здобувачами освіти та моніторинг уроків спецпредметів у дистанційному форматі представив заступник директора з навчально-виробничої роботи Сергій ДОРОФЕЄВ.

Методист Ганна СИДЕЛЬНІКОВА сформулювали вимоги до сучасного викладача, а саме:

- високий рівень навчально-методичного забезпечення уроків загальноосвітніх і спецпредметів;
- якісний відеозв’язок їз здобувачами освіти, використання цифрових інструментів на уроках;
- тісна співпраця викладачів із майстрами виробничого навчання, класними керівниками.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Дар’я ЛУК’ЯНЧИКОВА розглянула питання виховної роботи з учнями на уроках та в позаурочний час, проведення заходів національно-патріотичного спрямування.

ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ ФРОНТ! ДОПОМАГАЄМО ЗСУ ТА ВІРИМО У НАШУ ПЕРЕМОГУ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…