Наша діяльність

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ “СПОРТИВНІ ІГРИ”

В рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом», організованого за підтримки Президента України та Міністерства освіти і науки, у ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище” пройшов І етап змагань “Спортивні ігри”. Головною метою спортивних заходів було залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичними вправами.

У зв'язку з військовим станом та змішаною формою навчання заклад провів онлайн змагання - челендж “Присідання” на кращий результат. У заході прийняли участь здобувачі освіти І та ІІ курсів. Вітаємо здобувача освіти групи 1-4 Кокуняка Бориса з перемогою - 153 присідань за 1 підхід!

Але головна перемога спортивного заходу - це те, що його результати не лише змінюють теперішнє, а й створюють щасливе майбутнє. Адже здоровий спосіб життя – це цінність, яка ніколи не втратить свого значення, як для підлітків, так і для дорослих.

Відео

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…