Наша діяльність

ТИЖДЕНЬ ПДР У ДНЗ «КОСТЯНТИНІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ»

З 13 по 19 листопада у #ДНЗ_КВПУ пройшов #Тиждень_безпеки_дорожнього_руху у рамках 2 етапу Всеукраїнського тижня, присвяченого переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху.

Тиждень безпеки дорожнього руху розпочав роботу із проведення круглого столу на тему «Питання безпеки на транспорті та дорогах». Захід відбувся на базі Слов'янського педагогічного університету. Організатором заходу був доктор філософії, доцент кафедри теорії і практики технологічної та професійної освіти М.Г. Погорєлов.

Здобувачі освіті, майстри та викладачі обговорювали питання спрямовані на зменшення випадків травматизму та смертності у результаті ДТП.

15 листопада 2023 року, у #ДНЗ_КВПУ відбувся загально училищний онлайн захід «Життя – це наш безцінний скарб. Тож не залиш його без барв!» Зокрема, захід стосувався питань безпеки дітей та молоді на дорогах, актуальності носіння світлоповертальних елементів у темний час доби та умінь надання до медичної допомоги при надзвичайних ситуаціях. Продемонстрували свої знання здобувачі освіти під час вікторини «Безпека дорожнього руху».

Будьте свідомими, відповідальними водіями та пішоходами. Дотримуйтесь правил дорожнього руху! Бережіть себе!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…