Наша діяльність

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ ДНЗ “КОСТЯНТИНІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ”

Відповідно до плану роботи методичної ради закладу на 2023-2024 н.р. відбулось чергове засідання МР. За порядком денним були розглянуті заходи заплановані на поточний місяць. Методист училища Ганна СИДЕЛЬНІКОВА нагадала про тиждень безпеки дорожнього руху (з 13.11 по 17.11) та анонсувала тиждень з предмету іноземна мова (з 13.11 по 17.11).

На розгляд Ради винесені питання:

Результати вивчення та розповсюдження передового педагогічного досвіду роботи педпрацівників, що атестуються. А саме: викладача фізики Ірини ОРЧЕЛОТИ та майстра виробничого навчання з підготовки здобувачів освіти по професії перукар Наталії ЛІТВІНОВОЇ.

Обговорення методичних рекомендацій до державної кваліфікаційної атестації з головами методичних комісій (доповів заступник директора з НВР Сергій ДОРОФЕЄВ).

Аналіз відвіданих відкритих уроків представила методист закладу Ганна СИДЕЛЬНІКОВА. Рекомендовано для подальшого опрацювання з педагогічними працівниками на засіданнях методичних комісій.

Підбила підсумки засідання методичної ради і вказала на план заходів щодо усунення недоліків методичної роботи закладу директорка ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» Людмила ПОМЕТУН.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…