Наша діяльність

ДНЗ “КОСТЯНТИНІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ” ДОЛУЧИЛОСЬ ДО ОБЛАСНОЇ РОБОЧОЇ ГРУПИ ПРОЄКТУ ЄС ЕРАСМУС+ ВЕМ НА ДОНЕЧЧИНІ

7 листопада 2023 року відбулася перша робоча онлайн зустріч учасників обласних робочих груп проєкту, представників НМЦ ПТО у Донецькій області та ЗП(ПТ) області.

На засіданні була презентована основна концепція роботи ЄС Ерасмус+ ВЕМ та дорожня карта виконання завдань проєкту, оголошено список учасників. Раді повідомити, що наш заклад визначено, як заклад партнер міжнародного проєкту ЄС «За межі Європи з мікрокваліфікаціями» – BEM» програми Erasmus+. Представник від закладу - викладач спеціальних дисциплін напрямку “Будівництво та архітектура” Надія ГРИГОРЯН.

Мета проєкту ВЕМ полягає в передачі досвіду Європейської кредитної системи професійної освіти і навчання з питань розроблення мікрокваліфікацій країнам, що не є членами ЄС, та його адаптації до відповідних місцевих умов.

Партнерство проєкту BEM включає країни-члени ЄС, асоційовані країни, країни-кандидати та країни, які не є членами ЄС, а саме: Чорногорія, Сербія, Північна Македонія, Вірменія, Грузія, Україна, Норвегія й Німеччина.

Планується розробити від 10 до 12 мікрокваліфікацій на кожну країну-учасницю консорціуму. Розроблені мікрокваліфікації будуть включені до багатомовного «Банку навичок», який ведеться в Норвегії.

https://erasmusplus.am/bem/

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…