Наша діяльність

Обласний етап Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Команда ДНЗ “Костянтинівське вище професійне училище» під керівництвом викладача біології Світлани КАРПЕНКО долучилася до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Акції прибирання відбудуться у всьому світі, об’єднають мільйони учасників. У 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням заборон, обмежень, які діють на період війни.

Форма участі нашої команди була визначена насамперед з урахуванням норм безпеки. Здобувачі освіти реалізували цифрове прибирання. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

Долучились до акції і здобувачі, які знаходяться за кордоном. Провели сортування вторинної сировини та відправку її на переробку. Таким чином, вони підтримали своє рідне місто навіть на відстані.

У 2022 році під час Всесвітнього дня учасники разом очистили свої гаджети від 1 507 164 гігабайтів цифрових відходів. Це дозволило вберегти довкілля від 376,791 тон викидів в атмосферу CO2 та використання 753 582 кВт-год енергії на рік. Ми впевнені, що результати цього року будуть значно кращими!!!

Участь нашої команди дала змогу провести міжнародну акцію «World Cleanup Day» в Донецькій області та зробити вагомий внесок у виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…