Наша діяльність

Тиждень з фізичної культури та Захисту України

З 29.05.23 по 02.06.23 проходив тиждень з фізичної культури та Захисту України. Були проведені цікаві онлайн-уроки з використанням інтерактивних засобів. З фізичної культури була проведена Дрокіним В.О. віторина з теми «Волейбол». Здобувачі освіти поділилися на дві команди «Прометей» та «Епіцентр» і чесно, активно боролися за перемогу. Перемогу отримала команда «Прометей». Волков О.В. говорив з дітьми про те, як ефективно та правильно тренуватися юному футболісту. Хлопці, приймали участь в дискусії, ділилися своїм досвідом, які вправи краще підходять для розвитку витривалості та спритності, ділилися своїм досвідом гри у футбол. Шишимарєва Н.В. з дітьми понурилася в історію бігу від ритуального бігу цариці Хатшепсут до рекорде Кіпчоге, розкрили факти про марафонський біг, узнали цікавинки про гормони, що виділяються під час тривалого бігу, а також пограли в ігру. Єсін Д.В. розповів дітям про важливість фізичної активності, способи підтримати гарний стан за 10-15 хвилин в день.

На уроках захисту України Сідельнікова Ю. В. залучила здобувачів освіти до виготовлення колажу «Я захисник України». На виконання завдання був обмежений час, але всі виконали це завдання та поділилися один з одним своїми малюнками, баченням Захисників своїми очими. Під час креативної роботи проходила дискусія-обговорення, на тему «Діти – майбутнє України».

Устінова І.М. порушила актуальну на даний час тему «Складання тривожної валізи». Під час уроку буле активне обговорення, що краще покласти в чемоданчик в першу чергу, які продукти, ліки. Що приготувати, якщо немає електопостачання.

Шишимарєва Н.В. провела інтерактивну гру з інфорсами «Супергерої проти мін». Діти згадали, що потрібно робити при виявленні вибухонебезпечних предметів, куди краще не ходити, а в кінці гри ще отримали сертифікати про проходження всіх рівнів від Юнісеф.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…