Наша діяльність

Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни

18 травня 2023 року в рамках тижня з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Діловод» була проведена онлайн конференція "Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни"

У рамках конференції здобувачі освіти групи 3 ОД пройшли навчальний курс від Prometheus з теми «Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни» де дізналися, як громадським організаціям налаштувати та посилити цифрову безпеку на базовому рівні. Курс розроблено, створено та впроваджено за підтримки The German Marshall Fund of the United States (GMF) в межах реалізації проєкту.

Крім того група долучилась до проходження онлайн-гри «Interland: Безпека дітей в Інтернеті», яка розроблено Google Україна у співпраці з Міністерством освіти і науки та Міністерством цифрової трансформації. «Interland» — це уявне контрольоване освітнє середовище, що зацікавлює здобувати знання із цифрової безпеки. Гра занурює у змодельований світ, де здобувачі освіти разом із жителями міста, інтернавтами, виконують різноманітні пригодницькі завдання.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…